Like Beauty

top multitasking eye serum

Μάτια μεγάλα και βλέμμα που φαίνεται να ακτινοβολεί εσωτερικά. Η Daria Werbowy γεννήθηκε με αυτό το υπνωτικό βλέμμα, ενώ εγώ με τα παραδοσιακά καστανά στρογγυλά μάτια της μεσογειακής φυλής, της οποίας είμαι περήφανο μέλος. Φυσικά, δε θα γίνω ποτέ Daria αλλά μπορώ να αποκτήσω το βλέμμα που μαγνητίζει με τη βοήθεια της Lancôme.

Η Lancôme έχει αφιερώσει χρόνια έρευνας και άπειρες καινοτομίες στην ομορφιά των ματιών, τόσο για να διαμορφώσει τα τέλεια εργαλεία και προϊόντα μακιγιάζ όσο και για να δημιουργήσει τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης.

Ένα σημείο καμπής ήταν το 2012. Η Lancôme φώτισε το βλέμμα με το Génifique Yeux Light-Pearl™, τον πρώτο ορό που εξοπλίστηκε με ένα απλικατέρ σε σχήμα πέρλας για φωτεινότητα 360° στην περιοχή των ματιών. Μετά από 17 διεθνή βραβεία, το Génifique Yeux Light-Pearl™ αναδείχθηκε γρήγορα στο No. 1 προϊόν περιποίησης ματιών.

Σήμερα, η Lancôme γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία Génifique με το Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™. Για τη δημιουργία του ο οίκος βασίστηκε σε μια μελέτη που δείχνει ότι, όσο πιο ανοιχτά είναι τα μάτια, τόσο πιο ελκυστικό θεωρείται το πρόσωπο και τόσο περισσότερο κεντρίζει το ενδιαφέρον. Οι μελέτες των Ερευνητικών μας Εργαστηρίων ωστόσο δείχνουν ότι, με την πάροδο του χρόνου, τα μάτια δείχνουν σταδιακά λιγότερο ανοιχτά.* Ένα σημάδι γήρανσης με σαφή επίπτωση στην έκφραση του προσώπου. Καθώς σχηματίζονται σακούλες και εμφανίζεται χαλάρωση των βλεφάρων, τα μάτια "κλείνουν" και χάνουν τη λάμψη και τη νεανικότητά τους. Συνεπώς, τα πιο ανοιχτά μάτια παίζουν σημαντικό ρόλο για την αρμονία και τη φωτεινότητα του προσώπου.

Αυτή ακριβώς είναι η δράση του Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™. Η σύνθεση είναι εμποτισμένη με φως και το νέο εύκαμπτο απλικατέρ συνδυάζει μέταλλο με ελαστομερές. Έτσι "ανοίγει" τα μάτια και τα φωτίζει άμεσα. Σε μόλις ένα μήνα, τα μάτια δείχνουν εμφανώς πιο ανοιχτά και οι σακούλες μειώνονται. Σαν να έχει ανορθωθεί, η περιοχή των ματιών εμφανίζει ορατά λιγότερο πρήξιμο. Είναι πιο λεία, πιο απαλή και ανανεωμένη με μια νέα λάμψη. Τόσο η  σύνθεση όσο και η σχεδίασή του, προστατεύονται με επτά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Το Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ περιέχει μικροσφαιρίδια ρητίνης για άμεσα ορατή αποτελεσματικότητα. Το μέγεθος και το σχήμα αυτών των εξαιρετικά απαλών μικροσφαιριδίων έχουν προσαρμοστεί, ώστε να επιτυγχάνουν βέλτιστο αποτέλεσμα soft focus. Συνδυάζονται με ένα ελαστικό στοιχείο που ανακουφίζει τη λεπτή και εύθραυστη επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, προσφέροντας πρωτόγνωρη άνεση.

Αυτό το ανεπαίσθητο, διάφανο και αέρινο gel με τις ιδιότητες οπτικής κάλυψης προσφέρει στην επιδερμίδα απολαυστική αίσθηση δροσιάς καθώς εφαρμόζεται με μαλάξεις. Η ολοκληρωμένη υφή δρα συνδυαστικά με την πέρλα μαλάξεων. Γλιστρά στην επιδερμίδα και απορροφάται τέλεια, για να μετατρέπει τη στιγμή της εφαρμογής σε μια πολύτιμη τελετουργία που αποπνέει γνήσιο αισθησιασμό, μια υπέροχα εθιστική χορογραφία αφύπνισης των ματιών που εκτελείται κάθε πρωί.

Το νέο applicator εξασφαλίζει τη μέγιστη ακρίβεια εφαρμογής, καθώς αγγίζει κάθε γωνία και κοιλότητα της περιοχής των ματιών. Το σχήμα πέρλας επιλέχθηκε ειδικά για να μεταμορφώνει το περίγραμμα των ματιών. Το ευέλικτο ελαστομερές φροντίζει για την ιδανική δόση προϊόντος και το αποτελεσματικό μασάζ για την απορρόφηση όλων των ενεργών συστατικών του ορού.

Η Lancôme με ενημερώνει ότι το καθημερινό χάδι του Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ έχει ικανοποιήσει το 100% των γυναικών που το δοκίμασαν. Δεν το αμφισβητώ. Είμαι μία από αυτές. Έχω κάτι κοινό με την Daria, τελικά!

Σας φιλώ!

* F. FLAMENT et al. Ανακοίνωση για την ISBS (Διεθνή Εταιρεία Βιοφυσικής και Απεικόνισης της επιδερμίδας) - 2014.