Like Beauty

Έχω ένα αγαπημένο ρούχο. Ένα σχετικά κοντό (επώνυμο) φόρεμα με έντονα prints, το οποίο αγόρασα κάνοντας πειθαρχημένη οικονομία για αρκετό καιρό. Η άνοιξη, όταν φτάνει προς το τέλος της με γεμίζει προσμονή για το καλοκαίρι που πλησιάζει κι επιτέλους θα το φορέσω... και ένα μικρό τρόμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η σκέψη ότι επιτέλους αφήνω τα πόδια μου στο χάδι του ήλιου και του αέρα είναι η αιτία και για τα δύο συναισθήματα.

Ξεπερνώντας τις αναστολές

Ο τρόμος είναι μικρός, γιατί είναι περισσότερο τελετουργικός –απλά είναι μια γενικευμένη συνήθεια. Ευτυχώς, η επιστήμη της κοσμετολογίας έχει προχωρήσει αρκετά, ώστε να βοηθάει ακόμη και όσες από εμάς δεν ζούμε όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, με προσωπικό μάγειρα και μακροβιοτική δίαιτα, να φροντίζουμε το δέρμα μας και να προετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε το καλοκαίρι. Η Biotherm, έχει καταφέρει να αποσπάσει τα οφέλη των θαλάσσιων οργανισμών, όπως η Carollina Officinalis και να τα συνδυάσει με την ισχυρή δράση της καφεΐνης για να μας προσφέρει δύο υπέροχα προϊόντα, για να αντιμετωπίσουμε την «επάρατο» κυτταρίτιδα.

Ένα προίον στο οποίο αναφερθήκα και στο παρελθόν είναι το το Body Refirm Anti - cellulite Oil, το οποίο αλλάζει την  όψη της επιδερμίδας από την πρώτη μόλις χρήση χρήση. Μετά από περίπου 15 μέρες βλέπετε  ορατή βελτίωση χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της μικρο-άλγης και της ασταξανθίνης που περιέχει. Και από αίσθηση... πραγματικά πολυτελής,  πλούσια κι ανάλαφρη. Αν και το Body Refirm χρησιμοποιείται ως sublimator, τη «βαριά δουλειά» της αναδόμησης του ιστού, την κάνει το Body Sculptοr της Biotherm στο οποίο θα αναφερθώ σε πολύ λίγο.

Εκτός από το Body Refirm Anti - cellulite Oil ένα άλλο επιπλέον καινούριο προϊόν με συστατικά που προέρχονται από την κοραλλιογενή άλγη είναι το Celluli Eraser. Σε συνδυασμό με αγνή καφεΐνη, ενισχύει τη διάσπαση του λίπους, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει τη δημιουργία νέων κυττάρων αποθήκευσης του λίπους. Τα αποτελέσματα της συστηματικής χρήσης διαρκούν ακόμη κι ένα μήνα μετά την τελευταία εφαρμογή της, βελτιώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού και την υφή του δέρματος.

Για εσάς που θέλετε εκτός από το να βελτιώσετε την όψη του δέρματος, να χάσετε και μερικούς πόντους από τις περιοχές των γλουτών η Biotherm, έχει δημιουργήσει το Body Sculpter. Εδώ έχει καταφέρει να συμπυκνώσει μια ισχυρή δόση καφεΐνης με έναν super δραστικό αποσυμφορητικό παράγοντα. Λειτουργώντας κατά της τοπικής κατακράτησης υγρών, το Body Sculptor έχει διπλό όφελος. Αναδομεί τους ιστούς εσωτερικά, μειώνοντας τον όγκο και συσφίγγοντας τους γλουτούς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στην περιοχή της κοιλιάς. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα δείτε εντός επτά ημερών.

cellulite and sculptor

 

Πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά

Πάμε τώρα στα διαδικαστικά, που είναι εξίσου σημαντικά. Η Biotherm μας παρέχει τα προϊόντα. Εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα.

  • Βραχυπρόθεσμα:

Κάντε μια καλή απολέπιση στην περιοχή για να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και να το προετοιμάσετε να δεχτεί την ευεργετική δράση του προϊόντος. Όταν έχετε ολοκληρώσει την εφαρμογή συνεχίστε λίγο το μασάζ στην περιοχή με τα δάχτυλά σας, ώστε να αυξηθεί η θερμοκρασία του δέρματος τοπικά.

  • Μακροπρόθεσμα:

Πολύ νερό, ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Δεν μιλάω ούτε για μακροβιοτική δίαιτα, ούτε για τα προγράμματα ενδυνάμωσης των καταδρομέων. Μιλάω για απλές καλές συνήθειες που θα κάνουν κι εσάς να νιώσετε όμορφα, γιατί φροντίζετε τις εαυτές σας και θα καταστήσουν τη δράση των προϊόντων της Biotherm, ακόμη αποτελεσματικότερη. Δεν είναι θαύμα. Είναι σύστημα.

Σας φιλώ,

Like Beauty Editor