Like Beauty

 “Η μάρκα Sampar σας προτείνει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, αφιερωμένη στις απαιτητικές γυναίκες που αναζητούν έξυπνα προϊόντα.”

Ο κόσμος των SAMPAR - Ένας κόσμος με καινοτόμες ανακαλύψεις. Με άμεσα και μακρόχρονα αποτελέσματα στις φόρμουλες τους.

v

Ο ιδρυτής, Patrick Sounigo, σπούδαζε ιατρική στο Παρίσι.  Κατά την διάρκεια των σπουδών του είχε την ευκαιρία να εργαστεί στο πλευρό του Dr. Jean Valnet που θεωρείται πατέρας της αρωματοθεραπείας.  Αυτό ήταν και το σημείο στροφή για τον Sounigo προς τη κοσμετολογία και ιδιαίτερα στην φυτοθεραπεία.

Το 1984 δημιουργεί τα εργαστήρια PARLABO όπου αφιερώνει 20 χρόνια σε έρευνες.  Οι έρευνες επικεντρώνονται στην δημιουργία έξυπνων καινοτόμων προϊόντων που να αναδεικνύουν τη γυναικεία φυσική ομορφιά.  Παράλληλα δημιουργεί τα Samuel Par Institute όπου παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες και σύντομα γίνεται must για την Γαλλική κοινωνία.

Το 2004 η Γαλλική μάρκα Sampar γεννιέται.  Η φιλοσοφία της μάρκας είναι ότι υπάρχουν πολλοί εξωτερικοί καταστροφικοί παράγοντες που βάζουν την ομορφιά σε νάρκη, όπως οι κλιματολογικές συνθήκες που αλλάζουν και η ατμοσφαιρική ρύπανση που μεγαλώνει.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης κάνουν τους πελάτες πιο απαιτητικούς.  Θέλουν αποτελέσματα, ΤΩΡΑ!

Ο Patrick Sounigo ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας για άμεσα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας μια  προηγμένη τεχνολογία με κλινικά αποδεδειγμένη διάρκεια -  μια αστική συμμαχία τριών συστατικών που ονομάζει URBAN ADVANCE COMPLEX

SAMPAR: A smart concept

Ως πρωτοπόρος στη περιποίηση της επιδερμίδας σε αστικό περιβάλλον, η SAMPAR φιλοδόξει να αφυπνίσει την κοιμισμένη ομορφιά κάθε γυναίκας αποκαλύπτοντας τη φυσική της γοητεία.

Έξυπνη Επιδερμίδα: Το δέρμα είναι ένα έξυπνο όργανο, ικανό να προσαρμόζεται στο περιβάλλον του. Ωστόσο, η ευφυΐα έχει τα όρια της. Η ηλικία και οι επαναλαμβανόμενες εξωτερικές επιθέσεις, αποδυναμώνουν την ικανότητά του να επανέλθει στο φυσιολογικό του επίπεδο. Το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο, θαμπό, με σημάδια και μη ισορροπημένο. Η αποστολή της SAMPAR είναι να επαναφέρει το ευφυές σύστημα αντίδρασης του δέρματος και να υποστηρίξει τις φυσικές θεραπευτικές δράσεις του.

Έξυπνα Συστατικά: Τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με το αποκλειστικό σύμπλεγμα συστατικών της Sampar, το Urban Advance και τις καινοτόμες φόρμουλες που δρουν στην καρδιά των κυττάρων για να «ξυπνήσουν» και να ενεργοποιήσουν τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος.

Παρόν σε όλες τις σειρές προϊόντων SAMPAR, το Urban Advance: Ως αποτέλεσμα, το δέρμα ανακτά την ισορροπία του, επιτρέποντας την πιο αποτελεσματική φροντίδα και την δράση των ενεργών συστατικών της SAMPAR σε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

Το URBAN ADVANCE COMPLEX δρα σαν μια ασπίδα προστασίας και αποτελείται από

 

  • Shea Butter Serum
  • Mint Endorphin
  • Probiotic Sugar

 

To Urban Advance Complex θα δώσει στο δέρμα ένα κυτταρικό σοκ για να ξυπνήσει τους φυσικούς μηχανισμούς του.

URBAN

Γιατί είναι σχεδιασμένα για τους ανθρώπους της πόλης

ADVANCE

Γιατί το δέρμα θα βρίσκεται πάντοτε σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους ρύπους της πόλης.

Τα SAMPAR μπορούν να περηφανεύονται τόσο για το περιεχόμενο όσο και για το πακετάρισμά τους.

Στο περιεχόμενο FYTOAROΜATICS μια συνεργία μεταξύ φυτοθεραπείας και αρωματοθεραπείας.  Στο πακετάρισμα τους αποφεύγουν τα μεγάλα ανοίγματα αντικαθιστώντας τα με AIRLESS PUMPS για να προστατεύσουν τα ενεργά συστατικά σε κάθε φόρμουλα.

Τα SAMPAR αποτελούνται από πέντε σειρές:

 

  1. Τα ESSENTIALS που είναι βασικά προϊόντα για καθημερινή χρήση.
  2. Τα AGE ANTIDOTE που είναι αντιγηραντικά ελιξήρια αντίδοτα για κάθε σημάδι γήρανσης.
  3. Τα PURE PERFECTION που δίνουν άμεσες λύσεις σε λιπαρά ή προβληματικά δέρματα.
  4. Τα CITY OF LIGHT που θα δώσουν άμεση λάμψη, φωτεινότητα και χρωματική ομοιομορφία σε θαμπά, κουρασμένα, άτονα ή με δυσχρωμίες δέρματα.
  5. Τα COSMAKEUP μία συνύπαρξη καλλυντικών προϊόντων με χρώμα.  Αόρατα make up με ωφελήματα μίας κρέμας.

 

Τα SAMPAR αναπροσδιορίζουν τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας με αποδεδειγμένα μέγιστα αποτελέσματα με ακρίβεια και θεραπεία.

Είναι καινοτόμα, glamour, μοντέρνα, μοναδικά.

Σήμερα βρίσκονται σε 30 χώρες ανά τον κόσμο και καταγράφουν μια επιτυχημένη πορεία κερδίζοντας διάφορα βραβεία στην Γαλλία και όλο τον κόσμο.

Ο PATRICK SOUNIGO μας παροτρύνει να είμαστε απαιτητικοί και να ζητούμε το ακατόρθωτο γιατί… η ομορφιά, δεν μπορεί να περιμένει.