Like Beauty

“Σου λέω, θα σε σώσει”. Έχω ακούσει το ίδιο για άπειρα άλλα hair products. Οπότε όταν η φίλη μου που σπούδαζε στην Αγγλία, μου έδειξε το μικρό ροζ μπουκαλάκι, δεν έδειξα ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Από την άλλη πλευρά είχα ήδη δοκιμάσει άπειρα. Συνεπώς, δεν είχα τίποτα να χάσω.

Και πράγματι δεν έχασα. Το Mini Dehumidifier του Lee Stafford ήταν ένα πραγματικό θαύμα. Τα μαλλιά μου επέδειξαν ασυνήθιστη αντίσταση στην υγρασία και το χτένισμά μου κρατήθηκε για ώρες, προστατευμένο από το δυσάρεστο φριζάρισμα, που συνήθως ταλαιπωρεί τα σπαστά μαλλιά μου εννιά μήνες το χρόνο…

Τι ήταν όμως αυτό το θαύμα και κυρίως ποιος είναι ο Lee Stafford που το υπογράφει; Πρώτα λίγα λόγια για τον δημιουργό. Ο Lee Stafford είναι αυτή τη στιγμή το πιο hot όνομα στον κλάδο του hair styling στη Μεγάλη Βρετανία. Λίγο ροκ σταρ και πολύ ταλαντούχος, έχει με αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις και προτάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα του κλάδου του να αναδειχθεί ο πιο επιδραστικός hairdresser, αυτή τη στιγμή. Τη σειρά των προϊόντων του τη λάνσαρε το 2001 κι από τότε έχει κατακτήσει 35 χώρες στον κόσμο, προτείνοντας λύσεις για κάθε ανάγκη των μαλλιών. Κι αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα.

Το «ροκ σταρ» ύφος το έχει μεταγγίσει και στη σειρά προϊόντων του. Οι συσκευασίες σε shocking pink, χρώμα, αυτό που απενοχοποιήθηκε από τη Vivienne Westwood και όλο το punk fashion movement δεν αφήνουν αμφιβολίες. Τα προϊόντα αυτά σχεδιάστηκαν για να ξεχωρίζουν. Ειδικά η Mini Pink Range (το dehumidifier που δοκίμασα ήταν ένα από τα προϊόντα της), αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολλές celebrity τσάντες στη Μεγάλη Βρετανία. Mini συσκευασίες για portable λύσεις, πρακτικές και εύχρηστες, που μπορούν να έχουν οι γυναίκες μαζί τους σε κάθε ταξίδι, μετακίνηση ή έξοδο, εξασφαλίζοντας το γρήγορο φρεσκάρισμα ή την ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών. Αλλά και οι πλήρεις επαγγελματικές σειρές δεν υστερούν σε attitude και αποτέλεσμα. Τα πάντα, από τα ονόματά τους, μέχρι τη σύνθεσή τους έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζουν ότι θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης.

 

Big n Bouncy

Big & Bouncy

High Pony

High Pony

Poker Straight

Poker Straight

Κι όλα ξεκινάνε από την ίδια τη φιλοσοφία του Lee. Ρίξτε μια ματιά στο portfolio του εδώ. Θα παρατηρήσετε πως οι προτάσεις του, δεν έχουν καμία σχέση με το προβλέψιμο, καθώς πρέπει ύφος που βλέπουμε συνήθως. Οι προτάσεις του έχουν στόχο να αναδείξουν το μοναδικό πρόσωπο, την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας που θεωρεί την ομορφιά κομμάτι της ατομικής της έκφρασης – όπως κι εμείς στο Like Beauty. Γι’ αυτό κι εγώ προτείνω να τα δοκιμάσετε. Σίγουρα θα βρείτε μια λύση που θα καλύπτει κι εσάς, όσο δύσκολα κι αν είναι τα μαλλιά σας. Και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να πάτε μέχρι την Αγγλία, για να τις βρείτε. Tα προϊόντα Lee Stafford θα εισάγονται και στην Κύπρο από τέλη Σεπτεμβρίου και θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα Debenhams και επιλεγμένα φαρμακεία.

Δοκιμάστε τις κι εσείς και στείλτε τα σχόλιά σας.

Σας φιλώ